Curs “Descobreix l’art d’escriure contes”

Cartell curs descobrir art escriure contesDes del Premi Literari Delta, concurs de narrativa per a dones, cada any organitzen un taller d’escriptura per tal d’oferir formació en escriptura creativa per a dones. En aquesta ocasió els contes són la temàtica triada. Aquest curs acompanya l’alumnat en un viatge per endinsar-se en les aigües més profundes dels millors contes. Es treballen autors i autores com Munro, Poniatovska, Cortázar, Cheever, Calders o Rodoreda; llegir-los és la millor manera d’aprendre a escriure.

El curs consta d’un total del 12 h. A Sant Boi s’han organitzat sessions presencials al Centre de Recursos i Documentació de les Dones a Can Jordana (dimecres 21, 28 de setembre i 5 d’octubre de 17 a 19 h) i sessions virtuals (dijous 22 i 29 de setembre durant 3 hores en horari obert.). Impartit per l’escriptora Bel Olid del Laboratori de Lletres de Barcelona.

És gratuït i les inscripcions són de l’1 al 12 de setembre. Només es permet una inscripció per personaPlaces limitades per ordre d’inscripció.

Més informació i formulari d’inscripció

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s