L’app “BibliotequesXBM”, més àgil i intuïtiva

Nova app BibliotequesXBMJa està disponible la nova versió de l’app BibliotequesXBM, amb un disseny més àgil i intuïtiu, i amb noves prestacions que milloren les funcionalitats de l’antic l’aplicatiu.

Una de les millores és la possibilitat de desar a l’app fins a 10 carnets, que no caldrà dur físicament per a tràmits com el préstec o autopréstec de documents o per gaudir dels avantatges culturals que ofereix.  Aquests carnets es mostren a la pantalla del mòbil i el lector de codi de barres els llegeix directament.

Una altra novetat de la versió actualitzada és que permet l’accés al compte personal del Catàleg Aladí per renovar, reservar documents així com modificar dades personals. Aquesta nova funció se suma a la possibilitat de reservar ordinadors a qualsevol biblioteca de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.

La nova interfície també permet desar activitats que han programat  les biblioteques i que es poden cercar filtrades per data, tipus, municipi o biblioteca. I ara també incorporen les activitats dels bibliobusos, així com tota la informació que pugui necessitar l’usuari: horaris, itinerari o formulari de contacte per fer-hi peticions concretes.

La nova versió és apta per a sistemes Android (des de’abril de 2017 també per a dispositius amb sistema operatiu IOS).

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s