Necessites algun certificat oficial i tens el DNI electrònic?

Des del passat 1 de març, hi ha persones que han començat a rebre la petició en el seu lloc de treball que presentin un Certificat de Delictes de Naturalesa Sexual. Això és degut a que, a partir d’aquesta data, va entrar en vigor el “Registro Central de Delincuentes Sexuales”, que ha suposat per a tots els professionals que treballin amb menors l’exigència que presentin un certificat de no estar inscrits en aquest registre.

El certificat és gratuït, i per demanar-lo el més fàcil és fer-ho per internet a la web del Ministerio de Justicia. Cal tenir dni electrònic o un certificat electrònic, i també cal que l’equip informàtic des d’on es fa el tràmit, tingui la configuració que recomananen.

Tenim bones notícies per aquells que necessitin el certificat i no puguin fer-ho amb el seu ordinador, a les dues biblioteques de Sant Boi  hi ha un ordinador del servei Internet i + que té lector de dni electrònic i que està configurat per poder demanar el certificat.
A la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer és el terminal 5 de l’Àrea General que ofereix sessions de 30 minuts (aquest terminal no permet fer reserva prèvia) i a la Biblioteca Maria Aurèlia Capmany és el terminal 2 que ofereix sessions d’una hora.
Recorda que per utilitzar aquest servei, només cal que portis el teu carnet de la biblioteca.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s