Ets una banda emergent? Presentat a l’Altaveu Frontera

Postal_Frontera_16Ets una banda emergent? Fins el 30 de maig, les noves bandes i grups emergents poden presentar les seves propostes a l’actual edició de l’Altaveu Frontera, la secció competitiva del Festival Altaveu.

A l’edició del 2016 de l’Altaveu Frontera hi ha dos concursos, el de l’elecció de les bandes emergents que actuaran al setembre al Festival Altaveu, i el concurs a la millor lletra. Per a presentar-se a un o als dos concursos, s’ha de fer a través de la plataforma riffbizz (un cop registrats, cal enviar el material sol.licitat).

Bases de participació als dos concursos de l’Altaveu Frontera 2016

Des de l’any 1993 s’han presentat més de 2.500 bandes i han passat pel Frontera més de cent-cinquanta formacions que han actuat dins el marc del Festival Altaveu. Des de fa uns anys a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, tenim a disposició de tothom el Fons Altaveu Frontera, un recull sonor de moltes de les propostes que s’han presentat al llarg de tots aquests anys i que es pot escoltar a la biblioteca (només cal mostrar el teu carnet de biblioteca).

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s