5a Trobada dels Clubs de Lectura de la XBM

Un any més, els usuaris dels clubs de lectura tornen a trobar-se al voltant de la lectura. Més de 1.300 lectors de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona es troben els dies 7 i 8 de març al Teatre Kursaal de Manresa per gaudir de la representació, en exclusiva, de l’obra de teatre El test, una comèdia de Jordi Vallejo dirigida per Cristina Clemente, i representada per: David Bagés, David Vert, Dolo Beltrán i Mima Riera. En acabar la funció hi haurà una xerrada amb els actors.

Els assistents a la trobada provenen de més de 120 clubs de lectura de biblioteques d’arreu de la demarcació de Barcelona. De les Biblioteques de Sant Boi, avui 8 de març, assistiran 21 persones provinents de 4 clubs de lectura: Tertúlies literàries, Tertúlies poètiques, Club de lectura en veu alta i Club de lectura fàcil en català.

Argument de l’obra
Què escolliries? 100 mil euros ara mateix, o 1 milió d’aquí a deu anys? Així de simple, així de difícil.
Aquest és el dilema al que s’enfronten l’Hèctor i la Paula —un matrimoni amb problemes econòmics— quan el Toni, un bon amic de la parella, els planteja el test de personalitat que ha elaborat la Berta, la seva actual companya, una psicòloga molt exitosa i mediàtica.

La decisió que ha de prendre el nostre matrimoni sembla ben senzilla: conformar-se amb una petita fortuna a l’instant, o esperar deu interminables anys per guanyar deu cops més. El que comença sent un supòsit teòric, un simple test de personalitat, anirà poc a poc despullant les personalitats i els secrets més profunds dels nostres personatges, els obligarà a posar preu als seus principis i, finalment, els empenyerà a prendre una decisió que els canviarà la vida. Qui sap si per sempre.

Trobades anteriors

4a Trobada dels clubs de lectura de la XBM (2014)

 • Teatre Atrium de Viladecans
 • 10 i 11 de novembre de 2014
 • Obra de teatre Stockmann de Henrik Ibsen, adaptada i dirigida per Oriol Tarrassón i representada per la companyia ‘Les Antonietes Teatre’.

3a Trobada dels clubs de lectura de la XBM (2013)

 • Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès
 • 26 i 27 de novembre de 2014
 • Obra de teatre Adreça desconeguda de Katherine Kressmann Taylor, dirigida per Lluís Homar i representada per Lluís Homar i Eduard Fernández.

2a Trobada dels clubs de lectura de la XBM (2009)

 • Auditori de Barcelona
 • 26 de novembre de 2009
 • Concert de poesia i música de Raimon, un dels majors exponents de la música catalana. Aquell any feia 50 anys que Raimon va cantar per primera vegada la cançó Al vent, una cançó que ha esdevingut tota una fita en la història de la cançó catalana.

1a Trobada dels clubs de lectura de la XBM (2008)

 • Teatre Nacional de Catalunya
 • 21 de novembre de 2008
 • Representació especial del musical Aloma, una proposta de Dagoll Dagom per a l’Any Rodoreda.

Més informació

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s