De l’hort a la biblioteca, un projecte que creix

de_lhort_-_vert_colorEl passat dimecres 27 de gener es va presentar a Can Comas, seu del Parc Agrari del Baix Llobregat, la nova imatge del projecte De l’hort a la biblioteca que s’amplia a 12 biblioteques més de la comarca del Baix Llobregat. El projecte, que va néixer a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer al 2014, promou el consum de productes de proximitat i temporada del Parc Agrari i vol convertir les biblioteques en un punt d’informació i intercanvi per a usuaris, consumidors, productors i restauradors.
Es faran diferents activitats a cada municipi que es podran consultar en una agenda trimestral.

A la presentació van assistir representants de les 11 localitats que participen (Cervelló, Corbera de Llobregat, Molins de Rei, Pallejà, el Papiol, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló i Torrelles de Llobregat) i va ser presidit pel vicepresident tercer de la Diputació, Martí Pujol, l’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, i Raimon Roda, gerent del Parc Agrari.

Aquesta Jornada també va servir per donar a conèixer el treball de la Fundació Alícia amb la conferència de Ramon Sentmartí (Alimentació, cultura i territori). Finalment, es van presentar algunes de les activitats que es faran durant 2016 amb motiu de la declaració de Catalunya Regió Europea de la Gastronomia 2016.

Més informació:
Nota de premsa Diputació de Barcelona
Publicacions relacionades amb De l’hort a la biblioteca
Altres notícies sobre el projecte en aquest web
De l’hort a la biblioteca a la Biblioteca Virtual

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s