Aurèlius, el pagès de les lectures

AurèlisAnaïs06L’ésser màgic de la Biblioteca Maria Aurèlia Capmany comença una nova aventura. Després d’un període de vacances l’Aurèlius es vol fer pagès.
Però el seu hort no és normal, s’alimenta de les lectures que van llegint els nens i nenes de la Biblioteca.

L’Aurèlius ens diu: “Necessito per la meva propera aventura els millors lectors d’aquesta biblioteca. Vull tenir l’hort més bonic de Sant Boi i per tenir-lo heu de llegir un llibre. Quan l’acabeu de llegir, omplireu una fitxa, que retornareu a la sala infantil i us donarem una verdura o fruita que pintareu per enganxar-la a la vostra parcel·la de l’hort”.

Aureilius hort lecturesA cada estació, l’Aurèlius ensenyarà quins són els productes de la terra que es cultiven en aquella època de l’any, amb un dibuix explicatiu de la propietat de l’aliment, penjat al mural de l’entrada, i amb la Biblioteca decorada amb dibuixos de la fruita o verdura.

Cada nen participant tindrà la seva pròpia parcel·la per cultivar, amb la cara de cada nen o nena a l’imatge d’un granger o grangera. Quants més llibres llegeixi, més fruites i verdures aconseguirà i més maca es veurà la seva parcel·la. Al juny es farà una festa de celebració amb els participants, on tots els que hagin seguit l’aventura fins al final seran guanyadors.

Activitat De l’hort a la Biblioteca (del 15 de gener al 10 de juny)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s