La major biblioteca online de música clàssica

Tenir a l’abast la biblioteca de música clàssica online més gran del món. Poder accedir a més de 110.000 cds, i més de 1.500.00 pistes, i amb l’afegit que aquest fons s’ampliï cada més amb prop de 500 nous cds. I no tant sols limitar-nos a escoltar, Naxos Music Library va més enllà. Des de la portada del disc, fins a biografies d’artistes i compositors; llibrets d’òpera i notes i comentaris de cada obra, i sempre amb un índex detallat de cada tall.

Doncs bé, amb el carnet de les biblioteques tot aquest món és a un click. Només has d’accedir a l’espai personal, clicar l’accés directe a Naxos Music Library i gaudir de la bona música.

Naxos Espai internet TV3A un dels Espai Internet del TN Migdia que s’emet els diumenges, s’ha fet referència a aquest nou recurs. Clica a sobre de la imatge per veure la notícia.

Tot i que el segell Naxos està especialitzat en música clàssica, a la seva biblioteca online també es pot trobar: jazz (contemporani i llegendes), músiques del món/folk, new age (principalment d’Austràlia i Nova Zelanda), música xinesa, etc. I fins i tot podràs crear llistes d’audició personalitzades.

Si tens algun dubte sobre el seu funcionament, consulta aquest manual d’ús o mira’t aquest vídeo en anglès.

Recorda: la Xarxa de Biblioteques Municipals ofereix un recull constantment actualitzat dels millors webs i bases de dades en un ampli ventall de temes. Entre l’oferta pots trobar enciclopèdies, diaris i revistes i articles sobre temes especialitzats, als quals podràs accedir-hi gratuïtament amb el carnet de la biblioteca.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s