Viatgeteca 2015: Activitats

Amb l’estiu, també arriben les vacances i a les Biblioteques de Sant Boi posem al teu abast un munt d’eines i informacions útils per organitzar-les i gaudir-les al màxim. A més de la compra de les últimes novetats en guies de viatges, també es faran dues activitats “viatgeres”:

  • Dissabte 30 de maig a les 12 h. Vols dir que és tan fàcil això de viatjar amb nens? Amb Óscar Datsira Amorós director de MésLogotip Mucho Más que un viaje que un viatge, viatges a mida. Xerrada adreçada a tots els públics, ens mostrarà el gran ventall d’oportunitats que existeixen per poder passar unes vacances diferents amb els nens, en el destí que cadascú triï i donar resposta a totes les inquietuds que es puguin plantejar quan es parla d’aquest tema. Més informació sobre Viatjar amb nens a la Viatgeteca.
  • Dijous 18 de juny a les 18 h.  Veure…o mirar el món? amb l’escriptor i viatger santboià Jaume Mestres. Autor de la cRepresentació de liké per la companyia local Liké Muang Korat Krob Bong John, encapçalada per l?estrella (pra ék) Porn Te Wan.  Fira de Cap d?Any. Esplanada de la Torre del Rellotge. Nakhon Ratchasima (Korat). Isan. Nord-est de Tailàndia. 1/01/14ol·leció Cròniques de l’Anaconda. Viatgem per veure món o per coneixe’l? Jaume Mestres ens ho plantejarà i ho podrem debatre. Es projectaran dos vídeos breus que intentaran dur-nos al nucli del viatge, més enllà de la superficialitat i l’aparença.

Trobareu informació actualitzada per organitzar els vostres viatges a la Viatgeteca.

“La meitat del romanticisme del viatge no és res més que una espera de l’aventura”.

Herman Hesse