De l’Hort a la Biblioteca: matinal de tallers

Comencem l’any amb força, el dissabte 21 de febrer comencen les activitats De l’Hort a la Biblioteca de 2015 a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer. Es farà la presentació del vídeo que es va realitzar amb motiu del Premi Teresa Rovira i Comas a la innovació de les Biblioteques públiques 2014 i les activitats dissenyades per l’any 2015. Aquest any ens centrarem en el cultiu i consum d’herbes remeieres. La programació pel dissabte 21 és la següent:

  • 11.30 hores. Sala d’actes. Projecció del vídeo De l’Hort a la Biblioteca que va ser una part important per guanyar el Premi Teresa Rovira i Comas 2014. Seguidament, es farà una breu presentació de les activitats programades per l’any 2015.Plantes medicinals
  • 12 hores. Sala d’actes. Activitat per a petits i grans: Aprenem a fer remeis naturals per a tota la família. A càrrec de Cristina Martí, diplomada en fitoteràpia i herboristeria. Activitat adreçada a tots els públics, nens i nenes a partir de 6 anys. Activitat oberta, es recomana inscripció prèvia.
  • 12 hores. Sala 5. Activitat per a nens i nenes de 5 a 12 anys. Taller de galetes amb herbes aromàtiques. A càrrec de Gemma Bufias i Mariana Fernández, cuineres professionals. Elaboració de les galetes que us podreu emportar a casa per coure-les a un forn domèstic. Places limitades, cal inscripció prèvia.