Fons de cinema i sèries de televisió

fons cinemaSabies que a les biblioteques també podeu trobar pel·lícules i sèries de televisió?
El fons de cinema de les Biblioteques de Sant Boi inclou més de 8.000 dvds de ficció (també podràs trobar alguns títols en format Blu-ray) que es seleccionen tenint en compte:

  • Significació de directors, actors, guionistes, …
  • Consideració com a obra clàssica de la història del cinema
  • Premis aconseguits
  • Crítiques positives en premsa especialitzada
  • Transcendència social o històrica
  • Diversitat geogràfica, cronològica (totes les èpoques del cinema), lingüística i de gènere

El fons de cinema es pot agafar en préstec amb el carnet de les biblioteques (6 dvds durant 30 dies). Si vols veure els dvds aquí, tenim aparells reproductors per visionar-los, només cal que portis el teu carnet de biblioteca.

Gràcies al Catàleg Aladí, pots buscar per exemple si tenim una pel·lícula en concret o què tenim d’un actor/director determinat. El personal de la biblioteca t’ajudarà a trobar el que necessitis.

Entre tantes pel·lícules, potser no saps quina vols veure, oi? Per ajudar-te, hem afegit pictogrames al llom de la capsa del dvd per tal que d’una mirada sàpigues el seu contingut: aventures, acció, ciència ficció, bèl·lic, comèdia, drama, històric, terror, fantàstic, musical, cinema negre-policíac, oest, romàntica, animació, cinema mut, discapacitats, eròtica, espectacles, familiar, curtmetratges, documentals, sèries de televisió, etc.

També poden ajudar-te les guies temàtiques relacionades amb aquest tema que hem elaborat, com per exemple aquestes tres guies: Cinema familiar, Cinema d’animació i Sèries de televisió.