Obrim inscripcions pel Club de Lectura Fàcil en català de 2015

incripcio club_lectura facilArriba el 2015 i amb ell comencen les sessions del Club de Lectura Fàcil en català que té lloc a la Biblioteca Maria Aurèlia Capmany.
Per aquest motiu, us informem de les lectures que es faran i també us animem a apuntar-vos al club per millorar la vostra soltesa a l’hora de llegir i expressar-vos en català.
El club es reuneix en sessions d’una durada aproximada d’una hora i mitja, l’últim dimecres entre els mesos de febrer i juny a les 18.30 h

Calendari de sessions 2015:

 Inscripcions:

Formulari inscripcions clubs de lectura/tertúlies:

Les Biblioteques de Sant Boi sol·liciten als seus usuaris dades de caràcter personal per tal de poder comunicar-se amb ells i tramitar la seva sol·licitud, complint les condicions de seguretat i confidencialitat exigides per la legislació vigent. Les dades personals es guarden només el temps mentre dura la gestió, després s’eliminen.
Exercici de drets d’accés, cancel·lació, rectificació o oposició, previstos a la Llei 15/1999, LOPD: per exercir aquests drets, la persona interessada pot adreçar-se a la biblioteca on va adreçar el seu suggeriment.