Solidaritat i calendari

calendari 2015 Ajunt Sant BoiEn aquesta edició de la Fira de la Puríssima, l’Ajuntament ha apostat per l’emprenedoria i la cohesió social i la solidaritat com a aspectes més destacats amb la Trobada d’Economia Social i Solidària i un renovat Espai de la Solidaritat (al Parc de la Muntanyeta).

La Trobada d’Economia Social i Solidària que va acollir la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, va ser un espai d’informació, divulgació, reconeixement i treball en xarxa, va incloure una mostra dels projectes que s’estan treballant a Sant Boi en aquest àmbit, així com tallers i activitats relacionats amb l’emprenedoria social, les cooperatives i les xarxes d’economia social i col·laborativa.

L’Espai de la solidaritat, al recinte firal del Parc de la Muntanyeta, va incorporar elements novedosos, ja que es va obrir encara més a la participació de les entitats que treballen en l’àmbit de la solidaritat, la cooperació, la salut comunitària i la igualtat d’oportunitats. I juntament amb les moltes entitats que s’hi apleguen, l’espai va obrir les campanyes de recollida de joguines per Nadal i de recollida d’aliments adreçats a les famílies amb dificultats.

Tots els visitants que van col·laborar amb aquestes i altres activitats solidàries van rebre el calendari municipal 2015, dedicat a temes socials.

Un cop finalitzada la Fira, podeu seguir col·laborant amb aquesta campanya solidària, a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer trobareu un espai al vestíbul per fer les vostres donacions de: joguines noves, aliments envasats i/o material escolar. A canvi us donarem el calendari municipal de 2015 (fins a exhaurir-ne les existències).