Ebooks per a persones amb discapacitat

ebook prestatge llibresA partir de l’1 d’octubre, la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer posa a disposició de les persones amb discapacitat en general i de persones amb problemes de visió greu, dispositius de llibres electrònics per a que pugueu seguir gaudint de la lectura.

Els dispositius, cedits per l’Ajuntament de Sant Boi, mitjançant un conveni de col·laboració amb l’ONCE, permeten adaptar el tipus de lletra a la mida que l’usuari necessiti per poder llegir amb comoditat. Els ebooks es presten amb un contingut predeterminat de novel·les clàssiques, per no vulnerar els drets d’autor.

Les condicions de préstec d’aquest material són les mateixes que per la resta de documents de la biblioteca (30 dies de préstec), amb la possibilitat de realitzar fins a tres pròrrogues si no hi han reserves. Per a gaudir d’aquest servei s’haurà de signar un compromís de responsabilitat de bon ús.

Recorda que a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer es troba el Centre d’Informació de la Discapacitat (CID). Pots demanar més informació sobre el CID o sobre el préstec d’ebooks a l’Àrea general de la biblioteca, o bé trucar al telèfon 936 309 760.