Programa ¡Atención obras!

programa atencion obras¡Atención obras! és un programa setmanal que, cada divendres a La 2 de TVE, aborda la cultura en el seu sentit més ampli.

Cada setmana, el programa aporta recomanacions en l’àmbit de l’escena (teatre, dansa i opera), la música, les arts plàstiques i el patrimoni cultural.
Inclou entrevistes, reportatges i a més compte amb una plantilla de destacats col·laboradors especialitzats com Chema Conesa (fotografia), Tomás Fernando Flores (música contemporània), Benjamín Prado (literatura), El Chojín (art urbà), Efraín Bernal (arts plàstiques) i Mikaela Vergara (música clàssica).

Aquest mes de setembre, ha iniciat la seva tercera temporada, i el seu objectiu segueix sent la divulgació cultural per incorporar públics nous a la oferta cultural existent, i fer-ho amb un producte televisiu interessant per a qualsevol espectador. El resultat és un magazín multiplataforma àgil i variat centrat en l’actualitat cultural que aposta per unir televisió i internet.

Si encara no l’has vist, t’animem a veure’l. Recorda, els divendres, a les 20 h, a La 2 de TVE tens una cita amb la cultura.

I si t’has perdut algun dels programes o vols tornar-los a veure, tens l’opció de veure’ls a l’apartat A la carta del  web de RTVE. També pots seguir les notícies del programa als seus canals de Facebook i Twitter.