La Setmana del Llibre en català

Entre el 5 i el 14 de setembre se celebra a l’esplanada de la Catedral de Barcelona La Setmana del Llibre en Català: 103 expositors, 83 editorials, 17 llibreries, la Institució de les Lletres Catalanes i el Govern Andorrà;  formaran part d’aquesta festa del llibre i la lectura. Les Biblioteques de Sant Boi som ambaixadores de La Setmana. A la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer trobaràs un expositor amb les novetats editorials en català amb el distintiu  Soc el llibre recomanat.  També tenim a la teva disposició vals de descompte del 5% per compres en llibres als expositors de la Plaça de la Catedral. 

Aquesta mostra  permet reconèixer la tasca de les editorials que editen en català, de les llibreries actives i de les revistes, donant visibilitat al llibre i a les publicacions periòdiques en català. També compta amb la col·laboració de les biblioteques públiques i entitats culturals que dinamitzen i faciliten l’accés a la cultura i posa l’accent en facilitar l’accés als fons editorials, alhora que és un espai per presentar les darreres novetats i oferir eines de foment i recomanació lectora.

Aquest any el Premi Trajectòria ha estat per la Carme Riera, per la seva destacada activitat en la divulgació de la cultura catalana. Trobaràs gran part de la seva obra a les Biblioteques de Sant Boi.

Gaudeix de la lectura!