De l’hort a la biblioteca: tallers a Can Comas

productes-parc-agrariEl proper diumenge 7 de setembre d’11 a 13 h, realitzarem uns tallers en el marc del cicle “De l’hort a la biblioteca“.

Si vols participar, gaudint d’un matí a Can Comas, al Parc Agrari, i assistir als nostres tallers gratuïts,  ja et pots apuntar. Cal fer inscripció prèvia i les places són limitades.

Pots fer la inscripció trucant a la biblioteca (936 309 760), a l’adreça electrònica b.st.boillo.jrb@diba.cat, o bé a través de les nostres xarxes socials (Facebook o Twitter).

Els tallers que us oferim són aquests:

  • Taller infantil d’horticultura amb en Jota. La mainada plantarà verdures a l’hort, passejarà entre arbres fruiters, veurà com s’elabora el compost i per a què serveix, etc. Adreçat a nenes i nens de 3 a 11 anys. El menors de 8 anys cal que vagin acompanyats d’una persona adulta.
  • Taller de cuina sana amb la Nani Moré. Aprendrem a fer entrepans saludables. Adreçat a persones a partir de 14 anys, però també hi poden prendre part nenes i nens de 6 a 13 anys si van acompanyats d’una persona adulta.
  • Taller d’hort amb en Marc Estevez Casabosch, autor del llibre Un hort per ser feliç. En Marc ens explicarà les diferents variables que cal tenir en compte quan volem posar en marxa un hort, però se centrarà sobretot en com preparar la terra. I si ja teniu un hort en marxa, la idea és poder compartir dubtes, experiències, inquietuds, preocupacions, etc. Adreçat a adults i a joves a partir de 13 anys.