Pel·lícules per donar la volta al món (segona part)

Continuem amb aquesta sèrie de pel·lícules que ens mostren paisatges i formes de vida molt diferents, i ens transporten a altres móns.

1. TibetSeven Years in Tibet,  Jean-Jacques Annaud (1997). Aquesta pel·lícula està basada en la novel·la autobiogràfica de Heinrich Harrer. Ens explica l’estada de l’alpinista austríac Heinrich Harrer al Tíbet  entre el 1944 i 1950. Cal destacar també la banda sonora de John Williams.

2. India. The Best Exotic MaryGold Hotel. John Madden (2011). Una fantàstica manera de viatjar l’Índia, més concretament, a Bangalore acompanyats d’un grup de jubilats anglesos.

3. Sudamèrica. The Motorcycle diaries. Walter Salles (2004). Un recorregut per Amèrica del Sud de mans d’un jove estudiant de medicina, el “Che Guevara”, amb una motocicleta. Va guanyar l’Òscar a millor cançó amb “Al otro lado del río” de Jorge Drexler.

  1. Sibèria. The Way Back. Peter Weir (2010). Un llarg viatge travessant la Sibèria, Himalàies i Tibet fins arribar a l’ Índia. Aquesta pel·lícula ens transporta a paisatges impressionats del desert de Gobi. Col·labora National Geographic i està basat en l’obra de Slavomir Rawicz.
  1. Alaska. Into the Wild. Sean Penn (2007). Basada en l’obra homònima de Jon Krakauer, les aventures d’un estudiant nordamericà que decideix explorar un nou mode de vida a Alaska, terres de natura trepidant i salvatge.