Pel·lícules per donar la volta al món (Primera part)

Mai us ha inspirat una pel·lícula per escollir el destí del vostre viatge somiat? Donarem la volta al món mirant pel·lícules.

  1. Londres: Harry Potter i la pedra filosofal (Chris Columbus, 2001).  On és l’andana 9 3/4? Si aneu a l’estació King’s Cross de Londres no la trobareu pas…o si? Si veieu un tren amb destinació Hogwarts no dubteu…segur que viviu un munt d’aventures. 
  2. París: Amelie (Jean Pierre Jeunet, 2oo1). Desprès de passejar per Montmartre sempre podeu baixar per la Rue Lepic i prendre un cafè al Cafe des 2 Moulins, que manté l’esperit de la pel·lícula Amelie. 
  3. Catarates d’Iguazú: The Mission (Roland Joffé, 1986). Com oblidar la imatge de les Catarates d’Iguazú (Argentina, Brasil) i la seva banda sonora? 
  4. Parc Nacional de Canaima (Veneçuela): Avatar (James Cameron, 2010).  Pandora és l’hàbitat dels Na’vi i està inspirat en el Parc Nacional de Canaima i la Gran Sabana veneçolana, un lloc realment màgic on podeu fer trekkings als tepuys o veure el Salt de l’àngel. També la novel·la de Sir Arthur Conan Doyle, El món perdut, està basada en aquest paisatges.   
  5. Irlanda. Braveheart (Mel Gibson, 1995). Encara que ens narra la vida èpica d’un heroi escocès, la pel·lícula va ser gravada molt a prop de Dublín. 

I no podem oblidar Memòries d’Àfrica…ja ho vam mencionar fa temps en una altra entrada.

Molta més informació de viatges a la Viatgeteca.