La Nit dels Museus

Cartell de La Nit dels Museus 2014El Dia Internacional dels Museus se celebra cada any el 18 de maig, jornada que gairebé sempre recau sobre els dies de la Festa Major de las nostra població. És un esdeveniment mundial organitzat anualment pel Consell Internacional dels Museus (ICOM) en què participen més de 4.000 museus de 40 països i que enguany arriba a la desena edició. Té com a objectiu conscienciar els ciutadans sobre el paper dels museus en el desenvolupament de la societat. 

Una de les activitats principals d’aquesta celebració és la Nit dels Museus, en què els museus obren les portes fins a la 1 de la matinada, amb entrada gratuïta per als visitants, i ofereixen la possibilitat de conèixer des d’una perspectiva diferent el seu patrimoni mitjançant animacions, teatre, concerts, visites virtuals, recorreguts inèdits, copes a la fresca, activitats per a tota la família, etc

Aquest any el Museu de Sant Boi fa una jornada de portes obertes a Can Barraquer, les Termes romanes i la Torre de Benviure, i demà diumenge a les 18 i a les 20 h podreu gaudir de La Nit dels Museus: les bodes de les noies Bosch, una recreació història ambientada en el s. XVIII i basada en fets històrics locals.

Recorda que durant tot l’any, presentant el carnet de la biblioteca pots gaudir de descomptes també en molts museus. Aquesta és una de les moltes avantatges del carnet de les biblioteques.