32 Saló Internacional del Còmic de Barcelona

Cartell 32 Salo del Còmic de BarcelonaEl 32 Saló Internacional del Còmic de Barcelona se celebra enguany del dijous 15 al diumenge 18 de maig als palaus 1 i 2 de Fira Barcelona Montjuïc. El certamen, organitzat per FICOMIC, comptarà amb la participació de destacats autors de còmic nacionals i estrangers, a més de nombroses activitats culturals i lúdiques com exposicions, conferències, tallers o signatures d’autors. També serà el marc de trobades professionals d’autors amb editors estrangers i nacionals.

Un dels eixos temàtics del Saló aquest any és la presència del gènere bèl·lic en la historieta. “Còmics en guerra” és el títol d’una gran exposició concebuda com una instal·lació que aportarà una visió antològica de les vinyetes bèl·liques.
Altres exposicions destacades:

La llista de convidats estrangers confirmats inclou a reconeguts autors com el periodista Joe Sacco, que presentarà a Barcelona La Gran Guerra, la seva última obra ambientada a la Primera Guerra Mundial.
Més informació sobre les exposicions i els autors

IMPORTANT: l’entrada general al Saló costa 7 € però, si presentes el teu carnet de biblioteca la podràs adquirir al preu de 5 €.