Sant Jordi 2014

Roses i llibreAquestes són les activitats que hem preparat les Biblioteques de Sant Boi per celebrar la Diada de Sant Jordi:

DE L’1 AL 16 D’ABRIL
Busquem un nom. Votació per escollir el nom de la nostra dragona

A la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer ens ha aparegut una dragona però no té nom. Vine a la sala infantil i la veuràs durant tot el mes d’abril. Ens vols ajudar a buscar-li un nom? Pots escollir entre cinc noms i votar pel que més t’agradi. El dia 25 a l’hora del conte, anunciarem el nom guanyador.

23 D’ABRIL A LA BIBLIOTECA JORDI RUBIÓ I BALAGUER, DE 9 A 21 H
Novetats de Sant Jordi/maig 2014
Obrim en l’horari habitual i et presentem les novetats que hem tret a la biblioteca per Sant Jordi/maig. La Biblioteca M. Aurèlia Capmany romandrà tancada aquest dia.

23 D’ABRIL A LA PLAÇA DE L’AJUNTAMENT (BIBLIOTEQUES AL CARRER), DE 9 A 20 H
Pinta el teu drac, de 10 a 14 h
Activitat adreçada a nens i nenes.
Signatura de llibres dels autors de Sant Boi (Lletraferits), de 17 a 20 h
Els Lletraferits de Sant Boi signaran els seus llibres. Compra el llibre a les llibreries i porta’l a la carpa de les Biblioteques de Sant Boi. Horari de signatures:
De 17 a 17.45 h Vicente Corachán, Núria Salán i David Arrabal
De 17.45 a 18.30 h Carme Raichs, Guillem Gómez i Ció Lerma
De 18.30 a 19.15 h Alfredo Segarra, Joan Massip i Abel Santos
De 19.15 a 20 h Amadeu Alemany, Julian Fernández i Joan Nonell
Miquelets de Catalunya, de 17 a 20 h
Presència de dos representants dels Miquelets de Catalunya. Podràs conèixer de prop com era un soldat del 1714 i fer-te fotografies amb els Miquelets de Catalunya.

DIVENDRES 25 D’ABRIL A LES 18 H
Hora del conte: Sant Jordi, el drac i la dragona

A la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, sessió de l’hora del conte amb Blai Senabre. Aquest dia, a més, descobrirem quin és el nom triat per a la nostra dragona i assistirem al bateig oficial.

___________________________________________________

Especial de Sant Jordi a la Biblioteca Virtual
Amb motiu de la diada de Sant Jordi, la Biblioteca Virtual  ha preparat un apartat especial dedicat a la celebració. S’hi pot trobar una proposta de llibres de ficció i no ficció; un recull de cançons inspirades en la literatura, un apartat dedicat a William Shakespeare, de qui se celebra els 450è aniversari del seu naixement aquest mes d’abril…

Al Gènius, els nens i nenes també podran trobar recomanacions literàries per Sant Jordi, els secrets de la llegenda del cavaller i el drac; manualitats, un recull de poesies, i una postal animada per enviar a amics i familiars.
L’especial infantil també té un apartat dedicat a la il·lustradora Mercè Llimona, de qui també celebrem el centenari del seu naixement.
Més informació: