Altaveu Frontera 2014

Banner inscripció Frontera 2014L’Altaveu Frontera és la secció competitiva del Festival Altaveu destinada a la presentació de noves bandes i grups emergents de tota mena d’estils residents als Països Catalans. Des de l’any 1993 s’han presentat més de 2.000 bandes i han passat pel Frontera més de cent formacions (Sidonie, Love of Lesbian, Fromheadtotoe, Plouen catximbes, D’Callaos, Maika Makowski, Alejandro Martínez, Manos de Topo, Black Baudeleire, entre d’altres) que han actuat dins el marc del Festival Altaveu.

A partir del 14 d’abril i fins el 18 de maig, els interessats poden inscriure’s per participar a aquest espai competitiu. Les bases del concurs i el formulari d’inscripció estarà accessible a partir de les 9 h del 14 d’abril al web del Festival: www.festivalaltaveu.cat.

Gràcies a la col·laboració entre les Biblioteques de Sant Boi i el Festival Altaveu, la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer acull el fons sonor Altaveu Frontera, que inclou tots els participants presentats a la secció homònima de les darreres edicions del festival (del 2005 a l’actualitat).

Recentment el Festival Altaveu ha obtingut un reconeixement del Grup Enderrock pels 25 anys de la seva trajectoria.