Entrevista a Ràdio Sant Boi. Voluntariat per la llengua

Entrevista entitats Voluntaris per la llenguaDijous 20 de març,  les entitats, associacions i organismes de Sant Boi que col·laboren amb el Voluntariat per la llengua han estat entrevistades per la periodista Mònica Santacreu, dins del magazine  “Dia i mig” que s’emet de dilluns a divendres de 10 a 12 h a Ràdio Sant Boi (89.4 FM).

L’espai ha comptat amb la participació de Jaume Sans (Òmnium Cultural, secció local de Sant Boi), Teresa Pagès (directora de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, biblioteca central de les Biblioteques de Sant Boi), Josep Puig (Associació de Comerç i Serveis de Sant Boi) i el Servei Local de Català.

Les Biblioteques de Sant Boi col·laborem amb el Servei Local de Català i el Voluntariat per la llengua des de 2008, amb diverses accions de difusió i activitats:

  • Intentem mantenir un bon percentatge de fons en català, tant de coneixements com d’imaginació.
  • Llibres i altres materials (cds, cd-roms, dvds,…) d’ajuda a l’autoaprenentatge de català i de reforç als cursos i tallers de català que pots endur-te en préstec.
  • Club de lectura fàcil en català (a la Bib. M. Aurèlia Capmany), i Club de lectura en veu alta (a la Bib. Jordi Rubió i Balaguer) on moltes de les lectures triades són en català. Més informació sobre activitats a les biblioteques.
  • Lloc de trobada dels voluntaris (terrassa i cafeteria de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer).
  • Punt d’informació del Voluntariat per la llengua: a les biblioteques es poden trobar fullets, cartells i altres mitjans de difusió editats.

Podeu escoltar l’entrevista o descarregar-la des del nostre canal d’Ivoox (podcast “Conferències, entrevistes, presentacions,…“.