Butlletí 4RATLLES. Ja en portem 50!

Capçalera 4RATLLESCoincidint amb el primer aniversari de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer naixia el butlletí 4RATLLES, publicació de caire monogràfic, amb excepció dels primers números, del que aquest mes publiquem el número 50.

Molts han estat els temes que ens han ocupat, des dels més seriosos als mes lleugers, però sempre amb la voluntat de despertar el teu interès envers el tema tractat. I posant a la teva disposició, en cas que vulguis aprofundir en la matèria, tant el nostre propi fons documental com els recursos digitals emprats en la cerca de la informació.

Si vols, pots fer una ullada a aquests 50 números, però com ens ve molt de gust tornar a veure aquell primer número, publicat ja fa gairebé 8 anys, aquí el tens…

Els quatre números d’aquest any 2014, els estem dedicant en exclusiva als actes del Tricentenari, i el número 50 en concret, a persones i personatges.

I si vols llegir-lo tot escoltant música, us adjuntem la #playlist d’Spotify que acompanya aquest número del nostre 4RATLLES.