De l’hort a la biblioteca: Tallers d’hort urbà

Hort UrbàDurant l’any 2014, les activitats programades dins del cicle De l’hort a la biblioteca estaran enfocades a l’hort i el cultiu. Amb aquest objectiu, aquesta primavera farem dos tallers d’hort urbà i publicarem una guia bibliogràfica per ajudar-te a fer el teu propi hort. El primer taller serà al mes de març i farem un segon al mes d’abril.

  • Taller hort urbà I: Hort urbà: Per on començo? calendari de sembra, eines per treballar, llavors, planter,  aigua, regs i freqüència.
    Divendres 21 de març de 18 a 20 h (inscripcions a partir del dia 3 de març). Taller familiar. Els nens de 6 a 12 anys poden venir sempre i quan vagin acompanyats d’un adult.
  • Taller hort urbà II: Hort urbà: Com tinc  cura del meu hort? Com fer compost, recursos naturals pel manteniment de l’hort.
    Divendres 4 d’abril de 18 a 20 h (inscripcions a partir del dia 24 de març). Taller familiar. L’edat mínima per inscriure’s és de 12 anys.

A càrrec de Juan J. de Can CAN Tallers d’horta. Cal inscripció prèvia. Places limitades. Amb la col·laboració de Cal Coracero.

Logo Cal Coracero

Per a més informació contacteu amb la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer.