Enderrock premia l’Altaveu

Logo Festival AltaveuAhir el Festival Altaveu ha recollit un reconeixement pels seus 25 anys de trajectòria durant la roda de premsa dels Premis Enderrock que s’ha realitzat a l’Arts Santa Mònica de Barcelona.

Un any més, el Grup Enderrock ha volgut fer públics els reconeixements a la indústria musical catalana fent entrega d’uns diplomes commemoratius a set empreses catalanes que el 2013 han celebrat el seu aniversari: Blanco y Negro (30 anys), Anòlia (25 anys), Altaveu (25 anys), Mercat de Música Viva de Vic (25 anys), WAM (20 anys), Sónar (20 anys) i Houston Party (15 anys).

“Per haver impulsat des del Baix Llobregat un festival singular i únic, que ha donat veu als artistes joves i a les veus consagrades de l’escena nacional. L’Altaveu va néixer com a bressol de la cançó d’autor i s’ha convertit en referent del pop i el rock català, ha obert camins als emergents des de l’Altaveu Frontera i ha premiat els principals actius de l’escena musical. Un espai de debat i reflexió que amb el pas dels anys s’ha convertit en un festival amb encant.”

Felicitats a tots i totes els que el feu possible!