Tertúlies literàries

tertulies literariesQuè són les tertúlies literàries? Reunions mensuals d’unes 15/20 persones que opinen i comparteixen l’experiència lectora sobre l’obra escollida per aquella sessió. Aquesta activitat es realitza el primer dimecres de cada mes a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer (a les 18.30 h). La tertúlia literària és un bon terreny per conèixer nous escriptors i escriptores i tenir altres perspectives de lectura, escoltar opinions diverses i expressar les idees i emocions que han suscitat la pròpia experiència lectora.

Què t’oferim? Una moderadora professional aporta valor afegit ampliant i aprofundint en els detalls de l’autor/a i de l’obra proposada: l’estil literari, l’acció, els personatges, el marc històric de l’autor/a… i alhora estimula la participació entre tots els assistents. A cada sessió et facilitem el llibre de la tertúlia del mes següent i una guia de lectura que ajuda a aproximar-se a l’autor i a la seva obra. Periòdicament la biblioteca convida a algun dels autors objecte de tertúlia per tal de compartir aquest espai amb els seus lectors i els usuaris de la biblioteca.

Què et demanem? El compromís d’assistir i participar-hi, sempre respectant les idees i opinions dels altres participants, ja que un debat és més ric quan s’hi poden sentir més veus i per tant diferents visions. També et demanem que facis un bon ús dels llibres i puntualitat en el seu retorn.

Vols saber més sobre les sessions de les tertúlies? Al web pots trobar resums d’algunes de les tertúlies que hem fet. Les trobaràs clicant el tag (etiqueta) “Resum tertúlia“.

Formulari inscripció tertúlies literàries: