Sant Boi, ciutat del Tricentenari

TricentenariProp de quaranta entitats i formacions polítiques de Sant Boi van signar el passat dijous 16 de gener el manifest “Tricentenari 1714-2014: una oportunitat per a Sant Boi”. L’acte va tenir lloc a la sala de teatre de l’equipament de Cal Ninyo i va comptar amb l’assistència d’un centenar de persones. Segons el document, el municipi vol aprofitar la celebració del Tricentenari “per projectar la nostra ciutat a l’exterior, per donar a conèixer el valor del nostre patrimoni històric, aprofundint en la reflexió sobre les implicacions passades (érem), presents (som) i futures (serem) dels fets del 1714 i, alhora, oferir una imatge de ciutat dinàmica i viva que reculli tota la seva pluralitat”.

Durant l’acte va tenir lloc la presentació del web del Tricentenari que recull tota la informació relacionada amb aquest esdeveniment: dades històriques, notícies, agenda d’actes, etc. També es va fer un balanç dels actes celebrats i es va avançar l’agenda d’actes dels propers mesos. Cal destacar que el 22 de març de 2014 Sant Boi serà la ciutat de la Ruta 1714 convidada al Born Centre Cultural.

Amb motiu de la celebració del Tricentenari, la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer també dedicarà els quatre números de 2014 del seu butlletí 4RATLLES a aquest esdeveniment.