Escollir company de seient…ara és més fàcil!

Ja sabem que el viatge implica aventura i, moltes vegades, l’aventura comença en el mateix moment que seus a l’avió. Si viatges acompanyat dels teus amics, familiars o parella el tema està més o menys resolt…però si viatges sol? Pensar amb qui compartiràs unes quantes hores d’avió, a vegades més de 8 hores, les converses, els dinars i el dormir… es pot convertir en una experiència fantàstica o en un autèntic infern. Ja hi ha dues companyies aèrees que han trobat solució a aquesta incògnita: KLM i Air France.

KLM  té dues aplicacions, lligades al Facebook i a LinkedIn: Meet and Seat i Trip Planner. La primera, Meet and Seat, t’ajuda a trobar gent al mateix vol, que tingui els teus mateixos interessos i gustos…i a més, et permet quedar per prendre un cafè abans d’embarcar o agafar el mateix taxi a l’arribada. Trip Planner es una aplicació lligada al Facebook que t’ajuda a organitzar un viatge amb els teus amics, decidir la destinació, les preferències i fer les reserves del vol de manera segura.

Air France, en canvi, amb Travel Book by Air France t’ajuda a compartir les fotos i comentaris del viatge realitzat amb els altres usuaris de l’aplicació. De totes maneres, tu decideixes si vols assumir el risc o no…tota una experiència!