Javier Martínez Reverte…una visió d’Àfrica

Viatjar a l’Àfrica, sempre és una assignatura pendent, és un d’aquells destins que sempre ens crida i, a vegades, costa de decidir. Però és un viatge imprescindible, recomanable i fascinant. La varietat de paisatges, gents i cultures és increíble i sempre sorprén.
Javier Martínez Reverte és un enamorat d’aquest continent i així ho ha reflectit a la seva Trilogia d’Àfrica: El sueño de Àfrica, Vagabundo en Àfrica i Los caminos perdidos de África. La seva lectura és molt interessant, tant si ja has viatjat a algun país africà, ho estàs meditant o només necessites transportar-te literàriament al continent.
Aquest autor és defineix com un escriptor que viatja, cadascun dels seus viatjes són 3 viatjes en un: primer fa el plantejament i organització del viatge, després viatja i, finalment, escriu les seves experiències. Observar i mantenir la capacitat de sorpresa, fugir d’allò que és previsible, descobrir la novetat en tot alló que hem vist mil vegades i adonar-se de com som de petits en aquest món, són les experiències que Reverte reflecteix en la seva obra.
Si esteu pensant en viatjar a l`’Africa, llegiu les seves narracions, i comprendreu quien és l’esperit africà.
Altres adreces d’interés:

One response to “Javier Martínez Reverte…una visió d’Àfrica

  1. Retroenllaç: A través de África: el sueño de aventura de Javier Reverte – ¡Leven anclas!·

Els comentaris estan tancats.