Bellvitge Travel

Us volem presentar una web molt interessant per preparar les teves vacances en temes de salut:Si marxes de viatge no et descuidis la salut

Aquesta pàgina està realitzada pel Centre de Salut Internacional de l’Hospital Universitari de Bellvitge. És  molt completa,  hi trobareu tot tipus d’informació pràctica per preparar el botiquí, vacunacions, malaties freqüents del viatger i molt més. Es recomanable programar la visita amb suficient antelació per poder rebre totes les vacunes i consells adients. A més, al Centre de Salut Internacional t’ofereixen una atenció personalitzada i estan autoritzats per administrar la vacuna de la febre groga i l’expedició del Carnet de Vacunació Internacional. Trobareu més informació sobre els Centres de Vacunació Internacional clicant aquí.

També us pot ser molt útil el Mapa Internacional d’Alertes Mèdiques. Recordeu que a Sant Boi tenim la Unitat de Salut Internacional Baix Llobregat Centre:

Centre d’Atenció Primària Montclar
C. Pi i Margall, 115, 2ª planta
08830 Sant Boi de Llobregat
Telèfon cita prèvia: 933 268 901 / 902 111 444
 Serveis:
• Consell al viatger
• Vacunació internacional

Podeu consultar altres centres de l’Institut Català de la Salut clicant aquí. O pots baixar-te una guia en pdf amb totes les recomanacions.