Jaume Mestres, el diari d’un viatger santboià

Si us agrada a més de viatjar, llegir experiències personals sobre viatges, conèixer llocs sense posar-hi un peu i estar en contacte amb gent amb les vostres mateixes inquietuts, aquí us donem un enllaç que us agradara moltíssim: el Quadern Altar de Jaume Mestres on trobareu un munt d’experiències i de descripcions magnífiques dels viatjes d’en Jaume.
També trobareu enllaços al seu blog: Blog personal de Jaume Mestres , al seu canal de Youtube i a altres blogs de gent viatgera, bitàcores i molt més, tot enquadrat en el BlogAltaïr (de la llibreria Altaïr).
En Jaume Mestres va néixer a Sant Boi del LLobregat i des de sempre sent una autèntica passió pels viatjes i per gaudir de tot lo bo que hi ha en aquest planeta.

El 1973 va obrir la llibreria La Plana, una llibreria que en les seves pròpies paraules “anava més enllà del que entenem com un negoci. A la sala interior de la llibreria s’hi van fer un munt d’exposicions, conferències, recitals de cançó, cursos de català i guitarra, presentacions de llibres i, fins i tot, sessions de cinema fòrum”.
Els anys 1986 i 1987 va apartar-se de la llibreria per viatjar, durant dos anys sencers, pel sud-est d’Àsia. El 1988, va retornar a la llibreria. Va portar-la fins el 1995, any que es va desfer de la botiga del tot. De llavors ençà es dedica exclusivament a viatjar, a escriure i a fer fotografies.