Si viatges a … ARGENTINA

Argentina
Si viatges a Argentina has de tenir en compte que l’estiu és de setembre a desembre. Encara que es pot viatjar en qualsevol época de l’any, els mesos de juliol i agost són l’hivern austral i hauràs d’anar amb una mica més de roba d’abric.
Argentina és un país increíble pels seus contrasts: pots veure zones selvàtiques com Iguazú i desprès baixar cap a la fi del món (Usuahia), o veure els glaciars més impressionants.Per ambientar-te et recomanem:
  • Per llegir: Una vez Argentina, d’Andrés Neuman. Estoy en Buenos Aires, Gordo, d’Arturo San Agustín. I com no els llibres de la Patagonia de Bruce Chatwin.
  • Per escoltar: tangos ja siguin del mític Carlos Gardel o de l’innovador Astor Piazzola. No t’oblidis de la música tradicional de Mercedes Sosa.
  • Per veure: el cinema argentí ha sigut molt productiu en els últims anys, pots veure pel·lícules de Ricardo Darín o Diego Peretti.

Et recomanem que visitis el Café Tortoni i el seu espectacle de tangos, molt íntim i especial. I no oblidis tastar els vins i les carns. Sabies que donada l’alta producció de carn al país els argentins en consumeixen una mitjana de 60 kg a l’any?

I si tinguessis la sort de veure el trencament del Glaciar Perito Moreno, viuries una experiència inoblidable.

One response to “Si viatges a … ARGENTINA

Els comentaris estan tancats.